Kukkalähetys

Kukkalähetys helposti netissä tai soittamalla.

Kukkalähetys – Kaunis, lämmittävä ele.

Kukkavälityksen lähettäminen tilanteissa joissa et itse henkilökohtaisesti pääse paikalle on kohtelias ja hyvä tapa kertoa hieman enemmän. Erityismuistaminen, onnittelukukat, surunvalittelukukat tai osanottokukat – me olemme sinua varten.

Kukkalähetys ja Kukkien kotiinkuljetus.
Voit lähettää kauttamme kukkalähetyksen Turkuun, Kaarinaan, Raisioon, Naantaliin ja näiden lähikuntien alueelle. 

Kukkavälitys toiseen kaupunkiin – Kukkien lähettäminen toiselle paikkakunnalle?
Kyllä, kukkalähetys voidaan lähettää kauttamme myös kaikkialle Suomeen, tai vaikka toiselle puolelle maailmaa. Lähetä kukat helposti toiseen kaupunkiin ja ulkomaille suoraan verkossa.

Lähetä kukkavälitys helposti netissä, e-Kukka, Ruusu-Aula Turku.

Kukat netistä, klikkaa kuvaketta

👇🏻

Katso tarjous jolla saat kukkien kuljetuksen kaupan päälle.
Tarjous Kukkavälitys Turku / Kukkalähetys Turun lähikunnat (verkkokauppa)

Voit ota meihin yhteyttä myös soittamalla 022356849 tai tulemalla käymään liikkeessämme, niin lähetetään kaunis tilanteeseen sopiva kukkavälitys suoraan liikkeestä.

Kukkakaupan kaikki yhteystiedot

Kukkakauppa Ruusu-Aulasta saat vankan asiantuntemuksen ja ammattimaisen näkemyksen trendien mukaan tehdyistä ja oikealla tavalla tilanteeseen sopivista kukkasista. Palvelemme myös kaikissa kasveihin liittyvissä asioissa, kuten kukkien ja kasvien hoito-ohjeissa, huonekasvien sijoittelussa, oikean ruukkukoon valinnassa, kukkamultien vaihdoissa yms. Näiden Kukkakaupan peruspalveluiden lisäksi liikkeessämme on esillä paljon erilaista lahjatavaraa ja myös iso valikoima ruukkuja.