Kukkalähetys – Kukkakauppapalvelut

Kukkien lähettäminen on kaunis ja varmasti kaikkia lämmittävä ele – Kukkavälityksen lähettäminen tilanteissa joissa et itse pääse henkilökohtaisesti paikalle on aina oikein ja huomaavaisesti tehty. On kyseessä sitten erityismuistaminen, onnittelukukat, surunvalittelukukat tai osanottokukat me olemme sinua varten – Ota meihin yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme, niin lähetetään kaunis tilanteeseen sopiva kukkalähetys!   Yhteystiedot

Kukkalähetys ja Kukkien kotiinkuljetus – Voit lähettää kauttamme kukkalähetyksen Turkuun, Kaarinaan, Raisioon, Naantaliin ja näiden lähikuntien alueelle. Kukkavälitys – Kukkien lähettäminen toiselle paikkakunnalle? Kyllä, kukkavälitys voidaan lähettää kauttamme myös kaikkialle Suomeen, tai vaikka toiselle puolelle maailmaa jos niin haluat. 

Kukkakauppa Ruusu-Aulasta saat vankan asiantuntemuksen ja ammattimaisen näkemyksen trendien mukaan tehdyistä ja oikealla tavalla tilanteeseen sopivista kukkasista. Palvelemme myös kaikissa kasveihin liittyvissä asioissa, kuten kukkien ja kasvien hoito-ohjeissa, huonekasvien sijoittelussa, oikean ruukkukoon valinnassa, multien vaihdoissa yms. Näiden  Kukkakaupan peruspalveluiden lisäksi liikkeessämme on esillä paljon erilaista lahjatavaraa ja myös iso valikoima ruukkuja.

 

 

 

 

Kukkakauppa Turku Ruusu-Aula

Martinkatu 1,
20810 TURKU
puh: (02) 2356 849 
ruusuaula@gmail.com

 

Aukioloajat

Arkisin: 9-17.30
Lauantaisin: 8.30-15.00
Sunnuntaisin 11-14.00

Kesäsunnuntaisin (1.6.-31.8.) olemme avoinna klo 9-14.