Kukkavälitys – Kukkalähetys – Palvelut

Kukkalähetys ja Kukkien kotiinkuljetus – Voit lähettää kauttamme kukkalähetyksen Turkuun, Kaarinaan, Raisioon, Naantaliin ja näiden lähikuntien alueelle.

Kukkavälitys on kaunis ja varmasti kaikkia lämmittävä ele – Kukkavälityksen lähettäminen tilanteissa joissa et itse henkilökohtaisesti pääse paikalle on kohtelias ja hyvä tapa. On kyseessä sitten erityismuistaminen, onnittelukukat, surunvalittelukukat tai osanottokukat me olemme sinua varten. 

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme, niin lähetetään kaunis tilanteeseen sopiva kukkalähetys.   Yhteystiedot

KukkavälitysKukkien lähettäminen toiselle paikkakunnalle?
Kyllä, kukkavälitys voidaan lähettää kauttamme myös kaikkialle Suomeen, tai vaikka toiselle puolelle maailmaa jos niin haluat. 

Kukkakauppa Ruusu-Aulasta saat vankan asiantuntemuksen ja ammattimaisen näkemyksen trendien mukaan tehdyistä ja oikealla tavalla tilanteeseen sopivista kukkasista. Palvelemme myös kaikissa kasveihin liittyvissä asioissa, kuten kukkien ja kasvien hoito-ohjeissa, huonekasvien sijoittelussa, oikean ruukkukoon valinnassa, multien vaihdoissa yms. Näiden  Kukkakaupan peruspalveluiden lisäksi liikkeessämme on esillä paljon erilaista lahjatavaraa ja myös iso valikoima ruukkuja.

 

 

 

 

Kukkakauppa Turku Ruusu-Aula

Martinkatu 1,
20810 TURKU
puh: (02) 2356 849 
ruusuaula@gmail.com

 

Aukioloajat

Arkisin: 9-17.30
Lauantaisin: 8.30-15.00
Sunnuntaisin 11-14.00

Kesäsunnuntaisin (1.6.-31.8.) olemme avoinna klo 9-14.